Logo
Logo

Truqui'ns i l'atendrem 638 703 214    15 anys a la seva disposició

Català
 • Tisores Diesel

  La nostra gamma de plataformes dièsel abasta altures de fins a 22 metres. És important destacar, que tots els models a partir dels 15 metres d'altura de treball van equipats amb doble o simple extensió, i amb mesures esteses de 6.70 metres de longitud Totes elles en la seva majoria amb sistema d'estabilitzadors autolevel

  Más información
 • Tisores Elèctriques

  Diferents mesures en altures i amples de màquines per adaptar-se a treballs d'interior de vegades de dificultat per raons d'espai.

  Más información
 • Articulades Diesel

  Les màquines de braç articulat ofereixen una versatilitat de moviments i posicions realment important per a cert tipus d'abast amb dificultat d'accés. Treballs des passadissos sobre maquinàries estàtiques, accés des de carrer sobre zones tapiades, i un llarg etc, de situacions compromeses per accedir en alçada i abast frontal amb la màquina parada. La seva principal funció és en treballs d'exterior o obres d'interior que no disposen de presa elèctrica.

  Más información
 • Articulades Elèctriques

  Les Màquines de braç articulat ofereixen una versatilitat realment important per a cert tipus d'abast amb dificultat d'accés. Treballs desde passadissos sobre maquinàries estàtiques, accés des de carrer sobre zones tapiades, i un llarg etc, de situacions compromeses per accedir en alçada i abast frontal amb la màquina parada. La seva principal funció és en treballs en interiors

  Más información
 • Telescòpiques

  Les màquines de braç telescòpic rígid, es destaquen sobretot per les elevades altures que poden assolir. A partir de determinades altures dels eixos són extensibles hidràulicament, per donar-los major superfície de suport i dotar-les de millor estabilitat.

  Más información
 • Màstil i Erugues

  Mastil El Mastil es ideal per a moure's en llocs reduïts. Gràcies al seu braç adicional tipus 'colze' és ideal per treballar entre prestatgeries i SOBRE ELLES, canvi de lluminàries, etc., perfecta per anar en vertical i assolir frontabilidad en reduït espai. L'Eruga (800mm d'amplada)és ideal per a pas per llocs que altres màquines no poden. Capaç de pujar rampes i escales gràcies a la seva tracció tipus cadena. traballa amb motor dièsel, o connectada a la xarxa a 220v. Pot treballar sobre forjats.

  Más información
 • Plataformes sobre camió

  Des de 15 fins a 22 metres

  Más información